Gyökérkezelés


Kinek ajánljuk?

Számtalan egészségügyi probléma utalhat fogászati góc meglétére. Jelentős hajhullás, egyes bőrbetegségek vagy például ízületi problémák mögött egyetlen rossz fog is okozhatja e kellemetlen tüneteket. A probléma hátterében minden bizonnyal mélyen szuvasodott vagy elhalt fog megléte áll, netán egy nem jól funkcionáló régi gyökértömés miatt gyulladásos folyamat kezdődött szervezetünkben. A probléma gyökérkezeléssel orvosolható.

Miért az Evidentis?

Magyarországon elsőként rendelőnkben a gyökérkezelést - amennyiben nem túl mély a szuvasodás - lézer használatával végezzük.  Nagy előnye, hogy a fog vérellátását semmilyen károsodás sem éri. Legtöbb esetben egy kezelés elegendő.

A lézeres gyökérkezelés várandós kismamák számára is kockázatmentes mind az édesanya és a gyermek szempontjából.

A kezelés menete

E kíméletes, steril eljárással a lézersugár egészen a gyökércsatorna belsejébe juttatható. A lézer lezárja a dentintubulusokat a gyökércsatornában, elpusztítva ezáltal a baktériumokat. A lézer alkalmazásának legnagyobb előnye, hogy fájdalommentes, csökkenti a gyulladást, ezáltal gyorsabb a gyógyulás folyamata. Nincsenek kellemetlen szövődmények, mint utófájdalmak, duzzanatok. A később kialakuló gyökércsúcs ciszták képződése minimálisara csökken. Akár gennyes fog eseténben is egyszeri kezelésen elengednő lehet megjelenni.


Segíthetünk?


Fogbeültetés, implantáció

Szépészeti fogászat

Hagyományos kezelések

Fogászati ellenőrzés

Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Telefonos elérhetőségünk: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199
Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Tel: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199