Altatás


Miért az Evidentis?

Meggyőződésünk, hogy a testet a lélekkel együtt kell kezelni, ezért a legjobb tudományos és technikai megoldások mellett maximális figyelmet fordítunk a lelki támogatásra is, hiszen ennek jelentős szerepe van a beteg gyógyulásában. De ezek mellett a modern technika is elengedhetetlen. Számtalan implantációs módszer létezik, de a legtökéletesebb, legpontosabb, FÁJDALOM ÉS SEBÉSZETI MŰTÉT NÉLKÜL végezhető beültetés a MED3D rendszerünkkel érhető el. FOGÁSZATI LÉZERünk használatával pedig feledhető az injekció, tű, vérzés, fúró, kellemetlen hang. A betegek a mellékhatásokat és komplikációkat is elfelejthetik. Orvosaink mind a szakmai hátterükkel, mind a csúcstechnológia használatával azon igyekeznek, hogy Önnek a lehető legkevesebb fájdalommal járjanak a beavatkozások. Sokaknak a fájdalomtól való félelem okozhatja a legnagyobb gátat abban, hogy fogorvosi székbe üljenek. Rendelőnk altatásos fogászati beavatkozásokra is lehetőséget biztosít, így a szorongás vagy az öklendezési inger okozta kellemetlenségek mind-mind kiküszöbölhetőek.

Kinek ajánljuk?

Legyen szó fogbeültetésről, gyökérkezelésről, altatást bármely fogászati kezelés során biztosítani tudunk az arra igényt tartó pácienseink részére.  Ajánljuk továbbá komplex szájsebészeti beavatkozások, mint például több bölcsességfog eltávolítása, csontpótlás, műtétek esetén. A szolgáltatás gyermekek számára is nagy segítség lehet.

Kezelés menete

Altató szakorvossal összhangban dolgozunk.

Az altatásban történő fogászati kezelések előtt mindenféleképpen szükséges aneszteziológiai konzultáció. A beavatkozás elvégzése után a páciens kényelmesen és zavartalanul a rendelőben tér magához. Az ébredés folyamata aneszteziológus asszisztens szigorú felügyelete mellett történik.

Pácienseinket megfelelő szakmai tanácsokkal, receptekkel (amennyiben szükséges) és utasításokkal, saját kísérő jelenlétében bocsátjuk otthonába.


Segíthetünk?


Fogbeültetés, implantáció

Szépészeti fogászat

Hagyományos kezelések

Fogászati ellenőrzés

Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Telefonos elérhetőségünk: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199
Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Tel: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199