Fogbeültetés (implantáció) vágás és fájdalom nélkül!


A MED 3D tervezőprogram segítségével elkerülhető a hagyományos fogbeültetési műtétekkor szükségessé váló sebészeti felnyitás. Ez azt jelenti, hogy metszés, varratok nélkül végezhető el az implantáció, ezért elmaradnak, vagy jelentős mértékben csökkennek a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások. Minden beavatkozást egy személyre szabott kezelési terv összeállítása előz meg, melynek egy speciális CT vizsgálat segítségével a pontos térbeli adatokkal mérhető navigáció figyelembe veszi az egyéni, anatómikus különbségeket és a csontállományt, méghozzá tizedmilliméternyi pontossággal. Rövidül a beavatkozási idő, a gyógyulás is gyorsabb.

Elsődleges szempontunk, hogy betegeinknek minél kisebb fájdalommal, a létező legtökéletesebb megoldást nyújtsuk. A testet a lélekkel együtt kell kezelni, ezért pácienseink ellazítására, megnyugtatására is maximális figyelmet fordítunk.

Legpontosabban itt tudjuk meghatározni a csontpótló anyag használatának szükségességét, és hogy a beültetett IMPLANTÁTUM A LEGTÖKÉLETESEBB HELYRE kerüljön.

A tervezés jól szemléltethető, akár egyetlen napig sem marad fog nélkül a páciens!

  • Implantátum beültetése csontpótlással, csontátültetéssel és arcüreg feltöltéssel is, a világ legjobb implantátumgyártó cégeinek termékeivel
  • Teljeskörű implantációs fogpótlási lehetőségek!
  • Azonnali implantáció lehetősége, meghatározott feltételek esetén, egyből a foghúzás után!

Garancia csak és kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a kezelés teljes körűen nálunk kezdődik és fejeződik be, illetve a páciens rendszeresen, azaz félévente kontrollra jelentkezik.

Fájdalommentes implantáció

  • Implantációs fogpótlások fémmentes felépítményekkel (Procera eljárással)
  • esztétikus felépítményekkel
  • esetenként azonnali terheléssel

Miért kell az elvesztett fogat (fogakat) pótolni?

A testi és lelki egészségünknek alapvető feltétele, hogy jól tudjunk táplálkozni. Sokszor nem is gondolnánk, hogy komoly emésztési problémák hátterében a foghiány által kialakult, nem megfelelő rágási funkciók húzódnak. Táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek és fogorvosok szerint a falatot legalább 30-szor kell megrágni, mielőtt lenyelnénk. EZ NEM VICC! Ezért minél hamarabb pótolni kell az elveszített fogainkat.

Implantátumok (műgyökér beültetés)

Bár Magyarországon körülbelül 1990. óta elterjedt a beültetett fogpótlás alkalmazása, a gyakran kétes minőségű, nem körültekintően megtervezett fogpótlások miatt kevés sikerrel. Fogászatunkon több gyártó által forgalmazott, kizárólag csúcs minőségű implantátumokat használunk. Ezek a gyártók csak olyan fogorvosoknak engedik termékeik használatát, akik rendszeresen részt vesznek a nemzeti és nemzetközi továbbképzési tanfolyamokon. A titánból készült implantátum összeforr az emberi csonttal. Alkalmazható bármilyen foghiány pótlására, legyen szó baleset, fogínysorvadás, fogszuvasodás vagy örökletes csírahiány okozta egy, több vagy akár az összes fog hiányáról. A lényeg, hogy soha többé nem kell “PROTÉZIST” hordani, vagy ép fogakat lecsiszolni.

Miért fogbeültetés?

Régen a hiányzó fogakat kivehető fogsorral vagy híddal pótolták a fogorvosok. Mindkét módszernek számos hátránya van, ilyen például (kivehető fogsornál) a fekélyesedés, bizonytalan használat, még több fog elvesztése, hídnál pedig az egészséges szomszéd fogak lecsiszolása (pillér fog), illetve a pillér fogak egymástól való függősége. Nem is beszélve arról, hogy az egyik megoldás sem képes az igazi fog funkcióját, illetve érzetét betölteni. Ebben a fogorvosok és a betegek is egyetértenek.

A fogászati implantátum megalkotása óta az összes felsorolt problémát múltnak tekinthetjük.

“Kilökődés”

Teljes tévhit és helytelen meghatározás fogászati implantátumok esetében ez a fogalom. Megfelelő szóhasználatot alkalmazva “kiesésről” beszélünk. Ennek esélye minimális, de akkor sem kell kétségbe esni, hiszen néhány héttel később új implantátum beültetéséről dönthet a fogorvosunk.

Fogászati kezeléseket igény szerint ALTATÁSBAN IS végzünk!


Segíthetünk?


Fogbeültetés, implantáció

Szépészeti fogászat

Hagyományos kezelések

Fogászati ellenőrzés

Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Telefonos elérhetőségünk: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199
Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Tel: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199