Fogbeültetés (implantáció) vágás és fájdalom nélkül!


A MED 3D tervezőprogram segítségével elkerülhető a hagyományos fogbeültetési műtétekkor szükségessé váló sebészeti felnyitás. Ez azt jelenti, hogy metszés, varratok nélkül végezhető el az implantáció, ezért elmaradnak, vagy jelentős mértékben csökkennek a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások. Minden beavatkozást egy személyre szabott kezelési terv összeállítása előz meg, melynek egy speciális CT vizsgálat segítségével a pontos térbeli adatokkal mérhető navigáció figyelembe veszi az egyéni, anatómikus különbségeket és a csontállományt, méghozzá tizedmilliméternyi pontossággal. Rövidül a beavatkozási idő, a gyógyulás is gyorsabb.

Elsődleges szempontunk, hogy betegeinknek minél kisebb fájdalommal, a létező legtökéletesebb megoldást nyújtsuk. A testet a lélekkel együtt kell kezelni, ezért pácienseink ellazítására, megnyugtatására is maximális figyelmet fordítunk.

Legpontosabban itt tudjuk meghatározni a csontpótló anyag használatának szükségességét, és hogy a beültetett IMPLANTÁTUM A LEGTÖKÉLETESEBB HELYRE kerüljön.

A tervezés jól szemléltethető, akár egyetlen napig sem marad fog nélkül a páciens!

  • Implantátum beültetése csontpótlással, csontátültetéssel és arcüreg feltöltéssel is, a világ legjobb implantátumgyártó cégeinek termékeivel
  • Teljeskörű implantációs fogpótlási lehetőségek!
  • Azonnali implantáció lehetősége, meghatározott feltételek esetén, egyből a foghúzás után!

Garancia csak és kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a kezelés teljes körűen nálunk kezdődik és fejeződik be, illetve a páciens rendszeresen, azaz félévente kontrollra jelentkezik.

Fájdalommentes implantáció

  • Implantációs fogpótlások fémmentes felépítményekkel (Procera eljárással)
  • esztétikus felépítményekkel
  • esetenként azonnali terheléssel

Miért kell az elvesztett fogat (fogakat) pótolni?

A testi és lelki egészségünknek alapvető feltétele, hogy jól tudjunk táplálkozni. Sokszor nem is gondolnánk, hogy komoly emésztési problémák hátterében a foghiány által kialakult, nem megfelelő rágási funkciók húzódnak. Táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek és fogorvosok szerint a falatot legalább 30-szor kell megrágni, mielőtt lenyelnénk. EZ NEM VICC! Ezért minél hamarabb pótolni kell az elveszített fogainkat.

Implantátumok (műgyökér beültetés)

Bár Magyarországon körülbelül 1990. óta elterjedt a beültetett fogpótlás alkalmazása, a gyakran kétes minőségű, nem körültekintően megtervezett fogpótlások miatt kevés sikerrel. Fogászatunkon több gyártó által forgalmazott, kizárólag csúcs minőségű implantátumokat használunk. Ezek a gyártók csak olyan fogorvosoknak engedik termékeik használatát, akik rendszeresen részt vesznek a nemzeti és nemzetközi továbbképzési tanfolyamokon. A titánból készült implantátum összeforr az emberi csonttal. Alkalmazható bármilyen foghiány pótlására, legyen szó baleset, fogínysorvadás, fogszuvasodás vagy örökletes csírahiány okozta egy, több vagy akár az összes fog hiányáról. A lényeg, hogy soha többé nem kell “PROTÉZIST” hordani, vagy ép fogakat lecsiszolni.

Miért fogbeültetés?

Régen a hiányzó fogakat kivehető fogsorral vagy híddal pótolták a fogorvosok. Mindkét módszernek számos hátránya van, ilyen például (kivehető fogsornál) a fekélyesedés, bizonytalan használat, még több fog elvesztése, hídnál pedig az egészséges szomszéd fogak lecsiszolása (pillér fog), illetve a pillér fogak egymástól való függősége. Nem is beszélve arról, hogy az egyik megoldás sem képes az igazi fog funkcióját, illetve érzetét betölteni. Ebben a fogorvosok és a betegek is egyetértenek.

A fogászati implantátum megalkotása óta az összes felsorolt problémát múltnak tekinthetjük.

“Kilökődés”

Teljes tévhit és helytelen meghatározás fogászati implantátumok esetében ez a fogalom. Megfelelő szóhasználatot alkalmazva “kiesésről” beszélünk. Ennek esélye minimális, de akkor sem kell kétségbe esni, hiszen néhány héttel később új implantátum beültetéséről dönthet a fogorvosunk.

Fogászati kezeléseket igény szerint ALTATÁSBAN IS végzünk!


Segíthetünk?


Fogbeültetés, implantáció

Szépészeti fogászat

Hagyományos kezelések

Fogászati ellenőrzés

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.