Fogfehérítés


Amit a fogfehérítésről általában tudni érdemes

Lézeres fogfehérítés-prémium kategória

Jelenleg a fogászatban a fogzománchoz a legkíméletesebb, viszont a végeredményben az egyik leghatékonyabb fehérítési eljárás a lézerrel történő fogfehérítés. A sebészeti diódalézerrel történő fogfehérítéssel pár perc alatt lehet a foga(ka)t több árnyalattal fehéríteni, világosabbá tenni anélkül, hogy akár a fogzománc, akár az ideg károsodna! A fogon lévő foltokat hagyományos módon csak úgy lehet megszüntetni, ha a fogorvos fogszínű tömőanyaggal tömi be ezeket. A diódalézer az egyetlen, amely a foltokat pár perc alatt kifehéríti fúrás és tömés nélkül, véglegesen. Nagy előnye, hogy kezelés közben a fogzománc - a többi eljárással ellentétben-  nem sérül, ami a fogak egészségi állapotának megőrzése mellett, egyáltalán nem okoz átmeneti érzékenységet, viszont a fehérítési hatékonysága a legmagasabb kategóriába sorolható.

Otthoni rendszer alkalmazására is van lehetőség, ez a folyamat egy hónapig is eltarthat, de alig igényel időráfordítást, és nem jár hátrányos külsőségekkel. Az erre szakképesített száj-higiénikus letisztítja a fogakat, az ínyt, majd leszedi a fogkövet. Ezután elmagyarázza és megtanítja a pasztaszerű speciális anyaggal történő fogsínes módszert. Ezután a páciens otthon egy hónapig napi egy órán át viseli a sínt. Hátránya, hogy később az eredmény felfrissítésére három-négyhavonta egy alkalommal ismételni kell a beavatkozást, illetve a zománcot nagymértékben károsíthatja, ami fájdalmat, érzékenységet okozhat.Az úgynevezett "szék melletti" módszerrel viszont sokkal gyorsabban és hatékonyabban elérhető az eredmény. Ez esetben a lézer alkalmazásávalpár perc alatt több árnyalattal fehérebb fogakat varázsolnak Önnek fogorvosaink!

Fogfehérítés lámpával

Az Evidentis-nél alkalmazott fogfehérítési technika háromszor nyolc perces kezelési idő alatt érzékenység mentesen, vagy a kezelést követő pár napra korlátozódó átmeneti érzékenység mellett ragyogó mosolyt varázsol.

Az eljárás során speciális érzékenységcsökkentő adalékot tartalmazó fogfehérítő gélt használunk. Az anyagot 450-520 nanométer hullámhosszúságú fényt kibocsátó speciális fogfehérítő lámpával világítjuk meg, amelynek hatására a fogfehérítési folyamat elindul.

A fogfehérítés eredményeként a fogazat átlagban nyolc fogszín árnyalattal lesz világosabb színű.

Mennyire tartós a fogfehérítés?

Ha a fogakon a fogfehérítéses kezelést követően a későbbiekben elszínezõdést tapasztalunk, általában elégséges  részkezelés alkalmazása. Ekkor a fogfehérítõ anyag csak egyszer kerül fel a fogakra és egyszer történik meg a lézeres megvilágítás.

A fehérség tartóssága az életmóddal alapvetően összefügg.. Ha a páciens dohányzik, biztos, hogy egy-két évente, szintentartó kezelést kell alkalmazni.


Segíthetünk?


Fogbeültetés, implantáció

Szépészeti fogászat

Hagyományos kezelések

Fogászati ellenőrzés

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.