Nem lehetséges az implantáció?
2017 július nd2
Vágás és fájdalom nélküli fogbeültetés
2017 július nd2

Fájdalommentesen lézerrel

Nagyon kevesek mondhatják el magukról, hogy nem félnek fogorvoshoz menni. Ennek elsődleges oka a fúró, aminek már csak a hallatán is fájdalmat érzünk. Az első lézeres kezelés után könnyen megszabadulhatunk ettől a berögződéstől.
Az Evidentis Implantológiai és Fogászati Klinikán Magyarországon már sok éve a hagyományos fogászati fúrónak és a fájdalomnak nyoma sincs. Indokolt esetben helyette sebészeti lézert használnak. Ennek
köszönhetően még a „pavlovi reflex” sem idézhet elő félelem és fájdalomérzetet.

Ezen a klinikán a beteg megnyugtatására is különösen nagy gondot fordítanak. A kezelések maximálisan a páciens testi, lelki és idegi állapotához igazított tempóban zajlanak.
Az említett lézer a legtöbb fogászati beavatkozásnál biztonsággal és tökéletes hatékonysággal alkalmazható.
Sejtregeneráló hatásának köszönhetően, cisztás elváltozásoknál és fogínyproblémák esetén sokkal eredményesebb, mint a hagyományos módszer.

A lézersugár elégeti („beforrasztja”) az átvágott vérereket, így a vérzés gazdag vérellátású helyeken is csak csekély.
Ez különösen a véralvadási bajokkal, cukorbetegséggel küszködő betegek műtétekor fontos. Mivel kisebb beavatkozásoknál nincs szükség érzéstelenítésre, ezért várandós kismamáknál is alkalmazható.
A lézer hasznos kiegészítője lehet azoknak az implantációs beültetéseknek is, melyeket az melyeket az Evidentis Implantológiai és Fogászati Klinikán a Magyarországon egyedülálló MED 3D számítógép-vezérelt tervezőprogram segítségével szintén fájdalommentesen és vágás nélkül végeznek.

Megjelenés helye: Blikk

blikk_04

Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Telefonos elérhetőségünk: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199
Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Tel: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199