Fogbeültetés nagymértékű csonthiány esetén is!
2017 július nd2
Nem lehetséges az implantáció?
2017 július nd2

Gyorsabb implantálás, vágás nékül

Egészséges és szép fogazata sajnos csak keveseknek van, de megfelelő fogászati eljárás révén ma már mindenki számára elérhető lehet. A foghiány nemcsak esztétikai, hanem komoly funkcionális problémát
jelent. Legtöbbször sajnos csak a kényszer – csillapíthatatlan fájdalmak – viszik el az embereket a rendelőig. Pedig ma már nem kell félni, mert mint minden területen, itt is áttörő újításokat hozott a technika.
Az Evidentis Fogászati és Implantológiai Klinikán már évek óta a Magyarországon egyedülálló MED3D számítógép-vezérelt implantációs rendszerrel dolgoznak.

Minden beavatkozást személyre szabott kezelési terv összeállítása előz meg. A 3 dimenziós rendszer a korábbi eljárásokkal szemben olyan összehasonlíthatatlanul precíz tervezést tesz lehetővé, mellyel minden implantátum típusa, mérete, legoptimálisabb helye határozható meg.
Ez azért kiemelt jelentőségű, mert ez dominánsan megalapozza a beültetett fog tartós stabilitását. Ahhoz, hogy a meglévő csontállomány legerősebb részébe kerüljön az implantátum, a MED3D program használata elengedhetetlenül szükséges. Az sem elhanyagolandó, hogy az esetleges csontpótlásszükségessége, mértéke, típusa is tizedmilliméter pontossággal így állapítható és tervezhető meg.

Mivel a beültetés során elkerülhető a hagyományos műtétekkor
szükségessé váló vágás, sebészeti felnyitás, majd varrás, elmaradnak vagy jelentős mértékben csökkennek a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások. Nem csak a beavatkozási idő rövidül, és a gyógyulás gyorsabb, hanem az esetek többségében megoldható, hogy a páciens 1 napig se maradjon fog nélkül.

Megjelenés helye: Blikk

blikk_02

Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Telefonos elérhetőségünk: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199
Az Evidentis Fogászati Klinika ROSE IMPLANT CENTER néven működik tovább. Tel: +36 30 9 511 511 The Evidentis Dental Clinic continues to operate under the name ROSE IMPLANT CENTER. Phone: +36 1 999 6199